fbpx

RT 5

Toate Rețetele

Brioșe festive Ferrero RocherBy Dulce by AnaMi-a fost destul de greu să mă decid ce desert să pregătesc pentru seara dintre ani, dar cred că aceste brioșe o să dispară rapid de pe masă. Sub aspectul festiv se ascund niște brioșe de ciocolată moi și pufoase, umplute cu Nutella, decorate cu o cremă fină de ciocolată și o bomboană Ferrero Rocher deasupra. Se servesc ușor, iar în interior am pus un strat surpriză, crocant și sărat, de covrigei.
Tartar de somon cu avocadoBy Miss WellingtonPentru iubitorii de sushi aceasta reteta este perfecta, deoarece se poate pregati in doar 5 minute in confortul propriei bucatarii. Aveti nevoie doar de un furnizor de peste proaspat de maxima incredere, avand in vedere ca se consuma crud.
Surf and TurfBy Catalin IlieSurf and turf este un fel principal care combină fructe de mare și carne roșie. Se folosește de obicei homar, creveți, caalmari ori scoici, care pot fi gătite în felurite moduri - la abur, grătar ori prăjite. Iar carnea roșie este de obicei de vită.