Contul meu
Medalioane cu cartofi si ciuperciBy Emilia MicuPapa buuun la orizont! Medalioanele cu cartofi si ciuperci sunt un aperitiv delicios ori o garnitura perfecta langa peste sau un alt tip de carne. Puteti inlocui ciupercile cu broccoli daca doriti. Mie imi plac asa simple, cu un sos lejer alaturi. Azi am facut un sos din sana, leurda tocata si cativa fulgi de chili. O nebunie curata!Papricas cu coaste de porc si galusteBy Emilia MicuIata o mancare pentru pranz la finalul careia toata lumea va spune fericita ”Saru mana pentru masa!”. Cine nu ma crede nu are decat sa incerce!Chocoflan cu dulceață de lapte și sos butterscotchBy Dulce by AnaEste prima oară când pregătesc un chocoflan, dar cu siguranță nu va fi și ultima dată. Deși nu are o aromă puternică de caramel, textura și gustul sunt absolut superbe. Eu prefer un gust intens de caramel așa că am pregătit un sos butterscotch lângă, dar prăjitura este absolut delicioasă și așa simplă, fără nimic alături.
Supa crema cu doua feluri de ciuperciBy Emilia MicuIata o minunata supa crema cu ciuperci la care va invit cu drag! Usor de preparat si un gust grozav.Placinta rapida cu sunca si cascavalBy Emilia MicuIata o idee grozava de a prepara ceva bun pentru micul dejun dar nu numai. Aceasta painica/placinta se pregateste foarte repede pentru ca nu are nevoie sa stea la dospit din cauza prafului de copt. Este delicioasa si o recomand cu drag.Prăjitură raw vegană cu zmeură și fisticBy Dulce by AnaDacă nu îți spune cineva, nu îți dai seama că mănânci o prăjitură raw vegană. Fină, aromată și foarte sățioasă, această prăjitură este perfectă ca final la o cină vegetariană sau ca un mic răsfăț sănătos.
Sunteți fani prăjituri vegane sau le preferați pe cele clasice?