fbpx

Contul meu

Paul Adrian
My Recipes
Plăcintă cu mere și scorțișoară în stil americanBy Paul AdrianRețetă simplă și rapidă pentru plăcintă cu mere și scorțișoară în stil american, o plăcintă ce se poate consuma atât fierbinte cu o cupă de înghețată alături, cât și rece ca o plăcintă obișnuită.
Prăjitură cu prune, simplă și rapidăBy Paul AdrianRețetă pentru prăjitură cu prune simplă și rapidă, extraordinar de gustoasă, bună pentru orice zi a săptămânii. Blatul pandișpan este completat de un crunch delicios, iar fructele proaspete îi dau prospețime și savoare.
Gem de prune cu nucă și scorțisoarăBy Paul AdrianAceast gem de prune cu nucă și scorțisoară reprezintă unul dintre cele mai aromate și gustoase gemuri ale toamnei, un răsfăț dulce pe placul oricui!
Gem de caise aromat și gustosBy Paul AdrianAcest gem de caise te ajută să te bucuri de gustul savuros al caiselor pe toată durata anului și te va cuceri prin aromă, culoare și textură!
Cornulețe în două culori cu gem, însiropateBy Paul AdrianCornulețe în două culori cu gem, însiropate și delicioase, perfecte pentru o gustare dulce sau diverse ocazii. Deosebit de gustoase și de savuroase, aromate și pufoase, aceste cornulețe în două culori cu gem vor fi pe placul tuturor și pot fi consumate chiar și câteva zile mai târziu.
Cornulețe cu gem și aluat fraged, de postBy Paul AdrianRețetă simplă de cornulețe cu gem și aluat fraged, de post, care se pregătesc ușor, fiind extroardinar de gustoase. Prepararea acestor cornulețe cu gem nu necesită mult efort, iar porția de cornulețe rezultată este una generoasă.
Prăjitură cu gem și aluat ras, de postBy Paul AdrianRețetă de prăjitură cu gem și aluat ras, de post, ideală pentru zilele de post de peste an în care ți se face poftă de un dulce pregătit în casă.
Prăjitură cu brânză de vaciBy Paul AdrianRețetă de prăjitură cu brânză de vaci simplă și rapidă, ușor de preparat. Un dulce la îndemână ce poate fi pregătit cu minim de efort în orice zi a săptămânii, fără să ai nevoie de ocazii speciale.
Chec cu nucă, cacao și mereBy Paul AdrianFoarte ușor de preparat, acest chec rapid cu nucă, cacao și mere îți garantează o gustare dulce, perfectă pentru orice moment al zilei. O felie de chec alături de un pahar cu lapte va fi un răsfăț binemeritat în orice zi din săptămână.