Rețetă de prăjitură cu brânză de vaci simplă și rapidă, ușor de preparat. Un dulce la îndemână ce poate fi pregătit cu minim de efort în orice zi a săptămânii, fără să ai nevoie de ocazii speciale.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru blat amestecă ouăle cu zahărul, uleiul și iaurtul până când toate acestea sunt bine omogenizate.
Mai departe amestecă făina cu praful de copt și încorporeaz-o în compoziția de mai sus.
Toarnă aluatul rezultat într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină.
Aluatul rezultat va fi unul moale și îl întinzi ajutându-te de o lingură sau o spatulă de silicon.
Mai departe amestecă brânza proaspătă de vaci cu zahărul, ouăle, stafidele și restul aromelor și așează crema de brânză deasupra aluatului.
Coace totul la foc potrivit, cca 180 de grade, pentru aproximativ 30-35 de minute sau până când prăjitura este bine rumenită deasupra și pe margini.
Lasă prăjitura să se răcorească înainte de-a o porționa!
Ingrediente
Indicații
Pentru blat amestecă ouăle cu zahărul, uleiul și iaurtul până când toate acestea sunt bine omogenizate.
Mai departe amestecă făina cu praful de copt și încorporeaz-o în compoziția de mai sus.
Toarnă aluatul rezultat într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină.
Aluatul rezultat va fi unul moale și îl întinzi ajutându-te de o lingură sau o spatulă de silicon.
Mai departe amestecă brânza proaspătă de vaci cu zahărul, ouăle, stafidele și restul aromelor și așează crema de brânză deasupra aluatului.
Coace totul la foc potrivit, cca 180 de grade, pentru aproximativ 30-35 de minute sau până când prăjitura este bine rumenită deasupra și pe margini.
Lasă prăjitura să se răcorească înainte de-a o porționa!