Contul meu

Cârnați virșli de iepureBy Florin DanuțCârnați virșli sunt tradiționali, sunt cârnați foarte buni fiind folosiți peste tot in lume. Sunt făcuți din carne de vită,porc,oaie ,capră ,iepure dar se mai pot face din din carne de vânat. Sunt extrem de buni ,suculenți si puțini picanți.
BalmoșBy Florin DanuțBalmoșul este una din mancarurile de baza ale ciobanilor. Balmoșul este de multe ori confundată cu o banală mămăliga, dar are la bază tot alaiul, dar nu fierbe in apă ci în zer(sau jintuială).
Gulaș vânătoresc (mistreț)By Florin DanuțGulașul este o mâncare tradițională maghiară, care in decursul timpului i-a fermecat si pe români. Mai cunoscută în țară noastră este denumirea de tocăniță, însă rețeta este in mare neschimbată. În Arad, județul situat la granița cu Ungaria, în fiecare an au loc mai multe festivaluri de ceaune, cum ar fi festivalul vânătorilor de la Bata, la care particip cu mare drag in fiecare ediție in tot anul de cand a fost înființat, la care am câștigat locul 1-2 la gulașul de mistreț. Aici ,bucătari profesioniști sau amatori se întrec în prepararea celebrului gulaș vânătoresc. Acum fiecare bucătar folosește rețeta pe care o consideră a fi cea mai gustoasă, însă fără anumite alimente nu ar fi la fel de gustoasă.
Iepure la cuptor pe pat de legumeBy Florin DanuțIepure are o carne slabă, săraca in calorii si colesterol dar bogat in gust,nmotiv pentru care se pretează atât pentru o masă festivă cât și pentru hipocalorică.