fbpx

Contul meu

Galette cu brânză Ricotta și ciuperciBy Greta PopDe când am descoperit genul acesta de tartă rustică îmi tot vine să fac… zilnic dacă se poate! Și cum nu putem mânca chiar numai galette cu rubarbă și căpșuni am încercat și varianta sărată! A ieșit extraordinar de bună!
Spaghete carbonara by GretaBy Greta PopTot timpul am crezut ca este complicat să fac sosul pentru aceste paste, dar după ce am încercat prima dată mi-am schimbat părerea! Apelez la aceste paste atunci când îmi e foarte foame și nu am timp să pregătesc ceva mai complicat și uneori când avem prieteni invitați la noi! Sunt pe placul tuturor și nu necesită mult timp de gătire!
Bicuiți cu brânzăBy Greta PopModul în care am decorat acești biscuiți sărați mi-a amintit de cum decora bunica ouăle roșii de Paști – cu cele mai frumoase frunze pe care le găseam în grădină! Anul acesta am apucat să cumpăr câteva plante aromatice în ghiveci și mi-au prins tare bine, neavând o grădină. Sunt așa de frumos decorați, parcă și-au luat hainele de sărbătoare și s-au așezat direct în farfurie!
Focaccia cu roșii / măsline / ierburi aromaticeBy Greta PopAdugă un strop de culoare într-un preparat rapid și simplu de făcut! Promit că toată lumea o să fie încântată! Din ingredientele propuse vei obține 3 bucăți de focaccia similare cu cea din poza atașată.