fbpx

Camembert copt cu salată de vară

AutorGreta Pop
DificultateÎncepător

O rețetă potrivită atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a găti.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 1 baton brânză Camembert
 2 ridichi
 1 castravete
 5 frunze salată verde
 1 morcov
 5 roșii cherry
 2 fire usturoi verde
 ¼ linguriță(e) sare
 1 linguriță(e) ulei
 2 oțet balsamic

Mod de preparare:

1

Brânza Camembert se pune la cuptor pentru 20 minute, la 180 grade, funcția ventilație și căldură de sus și jos. Tava am așezat-o pe raftul 3 al cuptorului.

2

Legumele pentru salată le-am curățat de coajă (unde a fost cazul) și spălat bine. Ulterior le-am tăiat în bucăți potrivite și am asezonat cu sare, ulei și puțin oțet balsamic.

3

După cele 20 minute, am scos brânza din cuptor și am așezat-o peste salată.

Ingrediente

 1 baton brânză Camembert
 2 ridichi
 1 castravete
 5 frunze salată verde
 1 morcov
 5 roșii cherry
 2 fire usturoi verde
 ¼ linguriță(e) sare
 1 linguriță(e) ulei
 2 oțet balsamic

Direcții

1

Brânza Camembert se pune la cuptor pentru 20 minute, la 180 grade, funcția ventilație și căldură de sus și jos. Tava am așezat-o pe raftul 3 al cuptorului.

2

Legumele pentru salată le-am curățat de coajă (unde a fost cazul) și spălat bine. Ulterior le-am tăiat în bucăți potrivite și am asezonat cu sare, ulei și puțin oțet balsamic.

3

După cele 20 minute, am scos brânza din cuptor și am așezat-o peste salată.

Camembert copt cu salată de vară