fbpx

Contul meu

Paine impletitaBy roxenneskitchenSimtiti mirosul se paine calda?? Am zis sa va fac ziua mai buna cu asemenea minunatie si sper ca am reusit! Sau macar sa ajungeti astazi acasa si sa va apucati de facut o impletita 😊 Ce zici? Iti notezi ingredientele pentru diseara?
Covrigi cu susanBy roxenneskitchenO pofta nebuna de covrigi. Am zis ca trebuie neaparat sa fac si eu! Este prima data cand fac, dar astazi voi repeta...pentru nu au apucat nici sa se raceasca ca lumea...au fost DEVORATI! TREBUIE SA INCERCATI SI VOI!
Fasole cu ciolanBy roxenneskitchenCea mai buna reteta de fasole, este de la tatal meu! Mama fiind bucatareasa, fasolea asta o face mai buna tata decat mama, atat de buna este ! 🙂 Se poate face si fara carne, iese la fel de gustoasa! Merita incercata!
Pizza cu șuncă, mozzarella și parmezanBy Ancutsa CuisineO pizza pregătită din ingrediente rămase de la alte rețete, era un aluat de rezervă inițial, așa că a dospit la frigider. Am decorat-o cu ce am mai avut, am copt-o repede, că eram toți hămesiți după atâtea treburi prin casă, însă aceasta a ieșit cea mai gustoasă.
Pizza MargheritaBy Ancutsa CuisineAm primit un ghiveci frumos cu busuioc zilele trecute și m-am gândit să-l inaugurez ieri, că tot a fost seara de pizza, când am testat diferite sortimente. Am pregătit și copt fiecare pizza altfel. Le-am făcut mai mici, ca să putem mânca din toate. Fiecare a avut favorita lui.
Pizza la tavăBy iCookHello iCooks, Există o varietate foarte mare în ceea ce privește pizza romană. Unele sunt rotunde, altele subțiri și lungi, chiar de 3 metri lungime, unele cu aluat mai gros, altele cu aluat foarte subțire, iar unele sunt gătite în tavă, precum pizza noastră de astăzi. Cand vine vorba de topping-uri, nu exista reguli precise, așadar aici totul depinde de gustul si creativitatea voastra. Noi am optat pentru o pizza clasica, cu ingrediente simple si proaspete și anume: