Prăjituri
Ciocolată de caramel cu biscuiți Lotus BiscoffBy Dulce by AnaUn deliciu irezistibil, fudge-ul cu ciocolată albă caramelizată și biscuiți Lotus Biscoff combină aromele intense ale ciocolatei cu textura crocantă a biscuiților. Simplu de preparat și perfect pentru orice ocazie, este garantat să impresioneze și să aducă bucurie.Ciocolată de casă cu nucă de cocos și căpșuniBy Dulce by AnaAceastă rețetă combină armonios două straturi delicioase: unul de cocos delicat și unul de căpșuni pline de savoare, creând o experiență unică. Perfectă pentru a fi savurată alături de o ceașcă de ceai sau cafea, această ciocolată este, de asemenea, cadoul ideal pentru a împărtăși bucurie și rafinament cu cineva drag.Chocoflan cu dulceață de lapte și sos butterscotchBy Dulce by AnaEste prima oară când pregătesc un chocoflan, dar cu siguranță nu va fi și ultima dată. Deși nu are o aromă puternică de caramel, textura și gustul sunt absolut superbe. Eu prefer un gust intens de caramel așa că am pregătit un sos butterscotch lângă, dar prăjitura este absolut delicioasă și așa simplă, fără nimic alături.
Pandispan cu banane si ananasBy Emilia MicuCine zice ca pandispanul trebuie sa fie doar cu visine sau caise? Ei iata ca merge bine si cu banane moi sau ananas. Si a iesit grozav, parol!!Prăjitură raw vegană cu zmeură și fisticBy Dulce by AnaDacă nu îți spune cineva, nu îți dai seama că mănânci o prăjitură raw vegană. Fină, aromată și foarte sățioasă, această prăjitură este perfectă ca final la o cină vegetariană sau ca un mic răsfăț sănătos.
Sunteți fani prăjituri vegane sau le preferați pe cele clasice?
Negresa cu gem de prune, insiropata cu compotBy Emilia MicuIata o negresa grozava cu gem de prune si insiropata cu compot. Compotul usor acrisor si negresa aerata au facut echipa buna.