fbpx

Idei pentru Mic Dejun / Brunch

Placinta rapida cu sunca si cascavalBy Emilia MicuIata o idee grozava de a prepara ceva bun pentru micul dejun dar nu numai. Aceasta painica/placinta se pregateste foarte repede pentru ca nu are nevoie sa stea la dospit din cauza prafului de copt. Este delicioasa si o recomand cu drag.
Clătite arăbești cu spanacBy Ramona OlaruAceste clătite arăbesti cu spanac sunt diferite la gust de tot ce întâlnim în mod normal în bucătăria românească. Sunt foarte bune și ușor de făcut dar vă sfătuiesc să nu faceți cantități foarte mari deoarece ele sunt cele mai bune in ziua în care le-ați pregătit, după iși pierd din gust din punctul meu de vedere.
Gofre sarate cu porumbBy Emilia MicuGofrele sarate sunt ideale pentru a fi consumate la micul dejun. Am adaugat in compozitie cascaval si porumb din conserva si am pregatit familiei un super mic dejun! Pot fi mancate cu branza si legume, alaturi de un ceai fierbinte, cacao cu lapte sau cafea.
Gris cu lapte si jeleu de fructeBy Gabriela.ble.foodCel mai apreciat desert al copilariei mele pe care il serveam cel mai des iarna. Cel mai des cu gem proaspat facut toamna si cel mai des in patura, la caldura.