Toate Rețetele
Pite cu brânzeturi, ou și cârnatBy Ancutsa CuisineAm pregătit pentru prânz aceste bărcuțe cu aluat de pizza, le-am decorat cu brânzeturi (burduf, Praid și mozzarella), ou și cârnat.Pizza cu dovleac – blat fara drojdieBy Gabriela.ble.foodPizza cu gust de toamna? Sigur ca da!
Am fost surprinsa cat de buna a fost combinatia asta. Cu siguranta ramane pe lista de favorite in sezonul acesta.
Pizza Napoletana cu mozzarella di bufalaBy Nicoleta ZahariaPofta de pizza ca in Italia?
Aducem pizza Napoletana la tine acasa!Pizza cu șuncă, mozzarella și parmezanBy Ancutsa CuisineO pizza pregătită din ingrediente rămase de la alte rețete, era un aluat de rezervă inițial, așa că a dospit la frigider. Am decorat-o cu ce am mai avut, am copt-o repede, că eram toți hămesiți după atâtea treburi prin casă, însă aceasta a ieșit cea mai gustoasă.Pizza MargheritaBy Ancutsa CuisineAm primit un ghiveci frumos cu busuioc zilele trecute și m-am gândit să-l inaugurez ieri, că tot a fost seara de pizza, când am testat diferite sortimente. Am pregătit și copt fiecare pizza altfel. Le-am făcut mai mici, ca să putem mânca din toate. Fiecare a avut favorita lui.Pizza DalieBy Ancutsa CuisineAm pregătit această pizza în formă de dalie cu blat pufos, petale cu șuncă și cașcaval, miezul din brânză Camembert.
Știi cum e să te apuce inspirația în bucătărie când toată lumea se plânge de foame? Și aștepți, și aștepți cât de răbdător poți fi, în vreme ce cuptorul te îmbie cu tot felul de arome. Parcă a durat așa mult până a fost gata, iar toată lumea o aștepta cu nerăbdare (și foame), am făcut poze pe repede înainte, că odată ce am dat startul, a fost bătaie pe ea.