Aperitive Calde

Array
(
    [0] => cp_recipe_category
)

Toate Rețetele

Placinta Cu Branza Si MararBy Daniel BredaMai are sens o descriere la acesta palcinta? Cred ca toti iubim placinta cu branza sub orice forma a ei.
Clătite arăbești cu spanacBy Ramona OlaruAceste clătite arăbesti cu spanac sunt diferite la gust de tot ce întâlnim în mod normal în bucătăria românească. Sunt foarte bune și ușor de făcut dar vă sfătuiesc să nu faceți cantități foarte mari deoarece ele sunt cele mai bune in ziua în care le-ați pregătit, după iși pierd din gust din punctul meu de vedere.
Rulouri cu sunca si cascavalBy biancaajitaruRulourile cu sunca si cascaval te salveaza atunci cand musafirii te surprind. Sunt usor de facut si foarte gustoase.
Gustare cu batoane de camembert și sparanghel panéBy Ancutsa CuisinePentru o gustare de după amiază sau un mic dejun poți pregăti aceste batoane de brânză Camembert de la Delaco și sparanghel date prin ou și pesmet și prăjite. Sunt gata repede și se mănâncă și mai repede. Eu folosesc pesmet făcut de casă, este auriu, îl mărunțesc mai mare și nu e așa sărat ca cel cumpărat.