fbpx

Aperitive Calde

Toate Rețetele

Ovocadode Ancutsa CuisinePentru că sora mea adoră ovocado – adică ouă coapte în coajă de avocado (are până și un tricou preferat cu avocado), am vrut să-i fac o surpriză și să-i pregătesc o gustare, însă voiam ceva mai mult decât un ou într-un avocado. Așa că le-am reinventat, adăugând șuncă și ceapă verde și la final le-am garnisit cu brânză camembert și parmezan. Au ieșit o bunătate. Și cum oul bătut are culoarea galbenă, iar brânza e albă, au ieșit culorile unui ou invers: alb în interior și galben în exterior, ceea ce mi s-a părut simpatic, iar sora mea a fost tare încântată.
Zucchini în stil mediteraneande Ancutsa CuisineAcest aperitiv cu zucchini (sau dovlecel de vară) este aromat și gustos. L-am tăiat în patru și l-am umplut cu brânză Mozzarella, Camembert, măsline kalamata, ulei de măsline și mirodenii.
Hummus cu morcovide papadeliciossChestiile tartinabile și sățioase sunt mereu o variantă la îndemână.
GALETTE CU CIUPERCI SI GORGONZOLAde biancaajitaruAti incercat sa preparati galette sarate? Daca nu, trebuie sa incepeti fix cu aceasta reteta. Este o idee perfecta pentru un pranz, brunch, sau de luat la pachet. Combinatia de ciuperci si branza gorgonzola este una castigatoare.