Ceva Dulce

Toate Rețetele

Cremsnit cu fructe de padureBy petitecuisineUn desert delicios si foarte usor de facut! Puteti folosi orice fel de fructe doriti sau puteti sa le omiteti, dar cu siguranta va atrage papilele gustative tuturor.
Cheesecake raw vegan cu afine, lămâie și cocosBy Dulce by AnaContinuăm seria de deserturi sănătoase cu un cheesecake raw vegan cu afine, lămâie și cocos. Brânza este înlocuită cu nuci caju și lapte de cocos, iar aromele clasice de lămâie proaspătă și afine dulci lucrează în armonie în acest cheesecake stratificat. Este combinația perfectă de dulce și acru.
Sfere de ciocolată, umplute, pentru cacao caldăBy Ancutsa CuisineCe bună este cacaoa caldă, pentru mine este una dintre deliciile copilăriei. Pentru zile de iarnă și de sărbătoare, poți pregăti o băutură cu lapte și cacao în care să scufunzi o sferă de ciocolată plină cu surprize: cafea, marshmallows, pepite de ciocolată neagră. Sferele acestea sunt la modă acum în materie de băuturi calde (crăciunatice sau extra sezon) și mi-am dorit mult să le încerc și eu. Și cum fiecare are alte dorințe și preferințe, am ținut cont de gustul fiecăruia și am pregătit cu ce știam că îi place.
Tartă cu cremă frangipane și orange curdBy Ancutsa CuisineO tartă delicioasă și iernatică, dulce-acrișoară, cu cremă frangipane și orange curd, decorată cu portocală uscată la cuptor, frunze de mentă, migdale și frișcă.
Dantele de zahărBy Ancutsa CuisineÎmi place să pregătesc torturi, dar și mai mult îmi place să le decorez. Am reușit în sfârșit să-mi cumpăr pastă pentru dantelă, așa că am pregătit dantele de zahăr colorate. Sunt delicate, de efect și nu mai ai nevoie de alte decoruri (care doar vor încărca vizual tortul), dacă dorești ca dantela să rămână în centrul atenției. Are gust de foaie de napolitană, nu e așa de dulce. Le poți colora cum vrei și te distrezi decorând. O să-ți spun și care e cea mai bună variantă de uscare, mai pe larg, în rețetă.
Ecleruri cu ciocolată și dantelăBy Ancutsa CuisineUltima modă când vine vorba de ecleruri vine cu accentul pe decor și detaliu, dar și la forma subțire, mai micuță și cu crema în interior ascunsă cumva la prima vedere, pentru a o dezvălui doar atunci când tai din el, spre deosebire de cele cu care ne-am obișnuit: mari, cu straturi înalte, vizibile. Am pregătit în week-end ecleruri, unele umplute cu cremă de ciocolată și cafea, iar altele cu cremă de lămâie. Le-am decorat cu flori de frișcă și o foiță de ciocolată cu dantelă comestibilă. Știu că nu au ieșit perfecte. Poate tu vezi micile imperfecțiuni, eu văd dragoste. Dragostea cu care gătesc pentru cei dragi, ca să le aduc bucurie și un zâmbet mare.