Toate Rețetele
Tartă trandafir cu mereBy Ancutsa CuisineToamna este despre culori, arome, veselie, iubire… V-am adus o tartă delicioasă cu cremă de migdale și caju, decorată cu mere așezate astfel încât să formeze un trandafir și stropite cu apă de flori de trandafir. În loc de apă, la aluat am folosit cidru, pentru a fi în ton cu merele, pentru a sărbători toamna, dar și pentru un aluat mai fraged.Tort Brăduţ de CrăciunBy Ancutsa CuisineAm pregătit cu mult drag pentru ai mei un tort Brăduţ de Crăciun din foi de pandişpan, între care alternează cremele mele preferate: cea cu alune de pădure şi crema de ciocolată cu alune, înveselite cu aroma feliilor de portocală. L-am ornat cu frişcă pe care am colorat-o în verde cu puţin colorant alimentar. Nu este un verde intens pentru a nu depăşi dozajul de colorant. Şi cum orice brad trebuie împodobit, l-am decorat cu ornamente de sărbătoare: perluţe pe post de instalaţie, fulgi de zahăr ca ornamente, iar zăpada este din cocos. Nu am uitat de cadouri, pe-acestea le-am făcut din alune de pădure şi nuci trase în ciocolată albă, apoi date prin zahăr colorat, pe care le-am aşezat la bază.Clătite americane din făină integrală și fulgi de ovăz cu sirop de bradBy Frunzete DorinO reteță sănătoasă, numai bună pentru micul dejun: clătite americane din făină integrală de grâu cu fulgi de ovăz, semințe de dovleac, fructe de goji și sirop de muguri de brad.
Fiind concepute pentru mic dejun, am redus cantitatea de zahăr adăugat la mai puțin de jumătate din cantitatea normală, dar in funcție de preferințe puteți ajusta.Tort diplomat fara blatBy Madi CuisineVarianta usoara si gustoasa, fara blat.Prajitura ,,Kinder Bueno,,By Madi Cuisine Este delicioasă , nu se face greu deloc şi e potrivită pentru mese festive.
Ștrudel cu mărBy KUTTFantezia și bogăția combinațiilor inedite, așezate cu fast în farfuriile de porțelan ale restaurantelor elegante din capitala Austriei, dictează un stil aparte, specific vienez. Viena, cu grația ei elaborată și apetitul deschis pentru nou, este probabil singurul oraș din lume care a influențat un curent culinar distinct, cunoscut în lume drept bucătărie vieneză.
Unul dintre cele mai populare deserturi vieneze este ștrudelul cu măr, pe numele său original Apfelstrudel. Chiar dacă este un preparat tradițional vienez, variațiuni ale ștrudelului cu măr vei întâlni și în Bavaria, nordul Italiei sau alte țări ale fostului Imperiu Austro-Ungar.
Chiar dacă rețeta noastră de ștrudelul cu măr nu presupune chiar cea mai simplă și rapidă cale de a obține un desert perfect, noi credem că savoarea intensă, atât de plăcută papilelor gustative merită pe deplin efortul de a crea această mică și desăvârșită operă de artă culinară.