fbpx

Cheesecake

Toate Rețetele

Cheesecake fără coacere cu Nutella și căpșunide Dulce by AnaDeși iubesc cheesecake-ul tradițional, cred că în această perioadă cel pregătit la rece este mult mai convenabil. Am făcut de foarte multe ori această rețetă, fără căpșuni, dar cred că acest adaos de fructe proaspete a făcut-o și mai delicioasă. Nu credeam că este posibil :)). Eu am folosit căpșuni, dar acestea pot fi înlocuite cu cireșe, vișine, zmeură sau chiar banane.
Cheesecake cu citricede Dulce by AnaSezonul citricelor se apropie de final și am vrut să mă mai bucur încă o dată de aromele lor fresh și culorile vii cu acest cheesecake stratificat. Prepararea prăjiturii durează puțin mai mult decât la un cheesecake normal, dar nu este complicată și rezultatul final este sigur să impresioneze!
Pasca cu stafide fara aluatde Gabriela.ble.foodPasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare. Fie ca e cu aluat, fie ca e varianta moderna fara aluat, intregeste peisajul si este desertul principal de Paste.
Snickers Cheesecake Saratde Daniel BredaEste una dintre cele mai bune combinatii de arome pe care le-am realizat. Asa ca daca ai putin de timp, te rog sa incerci acest cheesecake, nu o sa regreti.
Cheesecake raw vegan cu afine, lămâie și cocosde Dulce by AnaContinuăm seria de deserturi sănătoase cu un cheesecake raw vegan cu afine, lămâie și cocos. Brânza este înlocuită cu nuci caju și lapte de cocos, iar aromele clasice de lămâie proaspătă și afine dulci lucrează în armonie în acest cheesecake stratificat. Este combinația perfectă de dulce și acru.
Cheesecake cu caramel saratde biancaajitaruImi place mult acest cheesecake, combinatia de caramel sarat si crema cu aroma de vanilie e vis !