fbpx

Friptură

Toate Rețetele

Mancare de iepure cu ceapa, vin si rosii cherryBy Emilia MicuDaca acum ceva timp aveam dificultati in a gati carnea de iepure, un vas bun si imaginatia mi-au ”dat aripi”. Recomand un astfel de vas din ceramica, cu capac unde sa adaugati carnea si restul ingredientelor alese si ”sa uitati” de el pe aragaz sau in cuptor vreo ora. Carnea devine foarte frageda si capata un gust minunat!
Friptura din iepure de curte, cu legume la cuptorBy Emilia MicuIata o varianta delicioasa de a gati iepurele de casa, mai exact intr-o friptura la cuptor, alaturi de legumele preferate. Va sfatuiesc sa folositi un astfel de vas pentru a-l gati pentru ca iese foarte, foarte fraged.
Porc în crustă de mozzarella, umplut cu muștar și camembertBy Ancutsa CuisineAm pregătit o nouă ruladă de porc, de data aceasta, am umplut-o cu muștar și brânză Camembert și i-am făcut o crustă de mirodenii și brânză Mozzarella. Am servit cu salată de castraveți cu mărar și a fost gustos și sățios.
Ruladă de porc în mantie de șuncăBy Ancutsa CuisineAm pregătit această ruladă de porc umplută cu legume delicioase: mazăre, orez, morcov, apoi am învelit-o în șuncă. Eu am obținut din această bucată 8 felii (4 porții), am pregătit mai mult amestec de legume, astfel încât ce rămâne de la umplut l-am sotat în unt și l-am servit ca garnitură, pe lângă salată.
Cotlet de porc, cu legume și mirodenii, la cuptorBy Ancutsa CuisineDe Sărbători, am pregătit cotlet de porc la cuptor, cu costițe, cartofi și mirodenii. Coastele afumate i-au dat o aromă nemaipomenită, însă tot ele s-au mâncat primele (cine nu iubește coastele?) Usturoiul și rozmarinul sunt mirodeniile noastre preferate, dau o aromă deosebită.