Toate Rețetele
Pâine cu maia și seminteBy Hunger Management by LDO pâine gustoasa, cu ingrediente puține.Koulouria –- Covrigi grecestiBy Ancutsa CuisineRețeta originală de Kouluria presupune scăldarea covrigilor câteva secunde în apă cu puțin petimezi (un fel de must), înainte de a-i da la cuptor, mustul se poate înlocui cu miere.
Ce am adăugat nou: am pus 2 lingurițe de pastă tahini în aluat, pentru că încă mai am borcanul de tahini primit de Crăciun, de la sora mea mai mare și, în afară de hummus, am zis să-l încerc și la alte preparate.
Ștrudele cu brânză și roșii uscateBy Mancarea_SugubatuluiAveam niște iaurt din lapte de bivoliță și niște brânză ce urma să expire. Cum nu vrem să irosim mâncare, le-am folosit la aceste ștrudele pentru micul dejun și gustare.
Ne-au plăcut foarte mult. Soțul a fost foarte încântat de cele cu brânză, a spus că au gust de pizza. Tortillas – lipii de casăBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roTrebuie neapărat să încercați aceste lipii delicioase de casă, sunt rapide și extrem de simplu de făcut. ChifleBy Cornelly01Chifle pufoase, ce pot fi mancate ca atare sau folosite pentru burgeri de casa.Gogosi pudrateBy Cormos.ancaUn dulce ce imi aminteste mereu de bunica care ne aduna pe toti in jurul sobei, in serile reci de iarna din Bucovina.