Toate Rețetele
Pâine toast cu iaurtBy magda.srecipesPâine pufoasă și gustoasă, se face ușor și se păstrează foarte bine mai multe zile.BagelsBy Daniel BredaPropun aceasta reteta de bagels intr-o zi de weekend pentru a putea sa servesti brunch-ul perfect. Ingredientele sunt pentru 4 bucati, asa ca daca doresti sa faci mai multe dubleaza sau tripleaza cantitatea,Aluat fraged cu untură și cidruBy Ancutsa CuisineAcest tip de aluat se pretează la cornulețe fragede, cornete cu cremă și orice bunătăți mai doriți să preparați. Este un aluat mai greu din punct de vedere caloric, însă pregătit o dată pe an, de Sărbători, eu consider că se merită. Veți obține un platou cu dulciuri de Crăciun, care să încânte toți invitații.
Eu am pregătit aluatul cu o zi înainte și l-am lăsat peste noapte la frigider. A doua zi (în Ajun) l-am împărțit în 3 bucăți (de mărimi diferite) și am făcut din el: saleuri, cornete cu cremă și cornulețe cu rahat (am primit de la sora mea rahat grecesc cu migdale și rahat cu coacăze, au fost deosebite și nu așa dulci ca la noi).
Calzone cu sunca si mozzarellaBy Gabriela.ble.foodSunt perfecte pentru pranz rapid, pentru calatorii sau pentru copii mofturosi. Un fel de pizza impaturita, dar altfel. Tartă rustică cu brânză și dovleceiBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roSăptămâna trecută am savurat o delicioasă tartă rustică cu brânză și dovlecei.
Tare bine am făcut, căci această combinație ne-a cucerit.
Tartă fără gluten cu ciuperci și brânzăBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDeși nu avem alergii, pe blog veți regăsi mai des rețete fără ouă, fără lactate, fără gluten, în funcție de cum mi-am organizat meniul săptămânal, pentru a nu fi nevoită să gătesc mereu separat pentru mine.
Această tartă am pregătit-o pentru toată familia, dar fără făină de grâu, căci eu o evit cât pot de mult.