Porc

Toate Rețetele

Porc în crustă de mozzarella, umplut cu muștar și camembertBy Ancutsa CuisineAm pregătit o nouă ruladă de porc, de data aceasta, am umplut-o cu muștar și brânză Camembert și i-am făcut o crustă de mirodenii și brânză Mozzarella. Am servit cu salată de castraveți cu mărar și a fost gustos și sățios.
Ruladă de porc în mantie de șuncăBy Ancutsa CuisineAm pregătit această ruladă de porc umplută cu legume delicioase: mazăre, orez, morcov, apoi am învelit-o în șuncă. Eu am obținut din această bucată 8 felii (4 porții), am pregătit mai mult amestec de legume, astfel încât ce rămâne de la umplut l-am sotat în unt și l-am servit ca garnitură, pe lângă salată.
Pulled Pork BurgerBy Ramona DanescuChifla de casa, carne gatita lent la cuptor si salata coleslaw...efectiv acest burger este divin.
Cotlet de porc, cu legume și mirodenii, la cuptorBy Ancutsa CuisineDe Sărbători, am pregătit cotlet de porc la cuptor, cu costițe, cartofi și mirodenii. Coastele afumate i-au dat o aromă nemaipomenită, însă tot ele s-au mâncat primele (cine nu iubește coastele?) Usturoiul și rozmarinul sunt mirodeniile noastre preferate, dau o aromă deosebită.
Lebăr de casăBy Ancutsa CuisineSăptămâna aceasta, am pregătit împreună cu familia mea toba de casă și, odată cu aceasta, și lebărul. Astfel, am dat deoparte pentru lebăr puțină inimă fiartă pentru tobă și, separat, am fiert special pentru lebăr fleică și ficat. Am pus-o în maț de porc, din cele pentru cârnați, pentru că nu ne plac cele crețe, dar asta ține de gust, fiecare le face cum îi place.