Chilli con carne

AutorTrixiFood
DificultateÎncepător

O mâncare care te duce cu gândul direct la Mexic

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp total1 oră

Ingrediente:

 500 gr Carne tocata
 1 Conserva de rosii
 ½ Conserva de porumb
 ½ Conserva de fasole
 1 Plic condiment fajita
 1 Ceapa
 1 Ardei
 ½ Legătură de patrunjel
 10 gr Sare și piper

Mod de preparare:

1

Tocam ceapa si ardeiul apoi le calim. Dupa aproximativ 5-6 min adaugam carnea tocata si condimentele. Dupa 15-20 sau în momentul când observati ca e aproape gata carnea adaugam si conserva de rosii.

2

Când a început sa scadă sucul de rosii,adică după aproximativ 20min adăugăm porumbul si fasolea.

3

Mai amestecam încă 5 minute compoziția și putem opri focul.

4

La sfârșit adaugam patrunjel proaspat tocat.
Atât de simplu!

Ingrediente

 500 gr Carne tocata
 1 Conserva de rosii
 ½ Conserva de porumb
 ½ Conserva de fasole
 1 Plic condiment fajita
 1 Ceapa
 1 Ardei
 ½ Legătură de patrunjel
 10 gr Sare și piper

Indicații

1

Tocam ceapa si ardeiul apoi le calim. Dupa aproximativ 5-6 min adaugam carnea tocata si condimentele. Dupa 15-20 sau în momentul când observati ca e aproape gata carnea adaugam si conserva de rosii.

2

Când a început sa scadă sucul de rosii,adică după aproximativ 20min adăugăm porumbul si fasolea.

3

Mai amestecam încă 5 minute compoziția și putem opri focul.

4

La sfârșit adaugam patrunjel proaspat tocat.
Atât de simplu!

Chilli con carne