Porc

Toate Rețetele

TobăBy Ancutsa CuisineUn preparat tradițional nelipsit la sărbătorile românești. Preferata mea e toba, a cărui preparare implică toată familia. Nu o pregătim prea des, însă pentru că am tot cumpărat și nu ne-a plăcut (prea picantă și eu nu mâncam, ori prea multe zgârciuri, ori altele), ne-am hotărât să o pregătim în casă din nou. Am luat din timp tot ce ne-a trebuit și le-am ținut la congelator (astfel că și costul să nu fie prea mare). Am obținut 1,5 kg de tobă, cu gust incomparabil. A ieșit super și abia ne abținem să n-o mâncăm până la Crăciun! 🙂
Piftie de porcBy Ancutsa CuisineUn preparat tradițional românesc, nelipsit de pe masa de sărbători, pentru că cele mai frumoase sărbători sunt în familie.
Tocană ţărăneascăBy Madi CuisineO mancarica delicioasa care merge perfect cu o salata de castraveciori proaspeti!
Supa GulyasBy Madi CuisineE un fel de supă-tocăniţă ungurească.Eu am pregătit-o cu carne de porc, deşi se poate face şi cu carne de vită.E dulceagă, aromată cu chimen şi picantă de la boiaua iute. E foarte bună!
Mușchi de porc la crock-potBy Ancutsa CuisineAm pregătit mai demult mușchi de porc la crockpot și au fost toți încântați de el, atât de fraged a ieșit că se destrăma. Singurul meu regret a fost că nu l-am marinat înainte, ar fi fost mai aromat, așa că de data aceasta, l-am marinat cu o seară înainte. A ieșit delicios. Este un aperitiv bun pentru o gustare de după amiază, o masă frugală sau orice meniu doriți.