Tocană ţărănească

AutorMadi Cuisine
DificultateÎncepător

O mancarica delicioasa care merge perfect cu o salata de castraveciori proaspeti!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 4 cartofi mari roze
 250 gr costita afumata
 1 ceapa mare
 ½ ardei gras rosu sau gogosar
 2 catei de usturoi
 1 tbsp pasta de tomate
 1 legatura de patrunjel proaspat
 1 praf de sare
 1 praf de piper
 50 ml ulei

Mod de preparare:

1

Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert.
Ceapa tocată julien se căleşte în ulei mai mult împreună cu sunculiţa şi ardeiul tăiate fâşiuţe cam 10 minute .

2

Se adaugă cartofii fierţi scurşi nu de tot de zeamă, pasta de tomate şi usturoiul tocat mărunt şi se potriveşte gustul cu sare şi piper.
La final se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!

Ingrediente

 4 cartofi mari roze
 250 gr costita afumata
 1 ceapa mare
 ½ ardei gras rosu sau gogosar
 2 catei de usturoi
 1 tbsp pasta de tomate
 1 legatura de patrunjel proaspat
 1 praf de sare
 1 praf de piper
 50 ml ulei

Indicații

1

Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert.
Ceapa tocată julien se căleşte în ulei mai mult împreună cu sunculiţa şi ardeiul tăiate fâşiuţe cam 10 minute .

2

Se adaugă cartofii fierţi scurşi nu de tot de zeamă, pasta de tomate şi usturoiul tocat mărunt şi se potriveşte gustul cu sare şi piper.
La final se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!

Tocană ţărănească