Mușchi de porc la crock-pot

AutorAncutsa Cuisine
DificultateÎncepător

Am pregătit mai demult mușchi de porc la crockpot și au fost toți încântați de el, atât de fraged a ieșit că se destrăma. Singurul meu regret a fost că nu l-am marinat înainte, ar fi fost mai aromat, așa că de data aceasta, l-am marinat cu o seară înainte. A ieșit delicios. Este un aperitiv bun pentru o gustare de după amiază, o masă frugală sau orice meniu doriți.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare13 oreTimp total13 ore 10 minute

Ingrediente:

 500 gr mușchi de porc
 250 ml vin alb
 1 ½ tsp sare
 1 tbsp mix mirodenii pentru murături: semințe de muștar, semințe de mărar, coriandru, ienupar boabe, cuișoare, ienibahar boabe, chilli
 1 tbsp lingură mix mirodenii pentru fripturi: boia dulce, cimbru, oregano, busuioc
 1 foaie de dafin mărunțită
 coriandru boabe
 1 tsp ulei
 semințe de muștar
 boia dulce

Mod de preparare:

1

Pui într-un castron înalt mușchiul de porc și torni peste el vinul alb.

2

Presari mirodenii după gust. Eu am folosit mirodenii pe care mi le-am pregătit în diverse borcănele în diverse proporții: un mix pentru murături, mix pentru fripturi. Am mai adăugat în plus coriandru proaspăt măcinat (pentru că în mix era în proporție mai mică) și o foaie de dafin mărunțită. De asemenea, adaugi sare, după gust.

3

Presezi puțin carnea pentru a sta acoperită de lichid și dai la frigider peste noapte.

4

A doua zi, scurgi carnea de marinadă, o ungi cu puțin ulei, o freci doar cu puține mirodenii, cel mai important boia dulce, pentru o culoare frumoasă și semințe de muștar pentru crustă.

5

Așezi carnea în vasul de la aparatul crock-pot, setezi aparatul pe funcția high și îl lași 6 ore.
Poftă Bună!

Ingrediente

 500 gr mușchi de porc
 250 ml vin alb
 1 ½ tsp sare
 1 tbsp mix mirodenii pentru murături: semințe de muștar, semințe de mărar, coriandru, ienupar boabe, cuișoare, ienibahar boabe, chilli
 1 tbsp lingură mix mirodenii pentru fripturi: boia dulce, cimbru, oregano, busuioc
 1 foaie de dafin mărunțită
 coriandru boabe
 1 tsp ulei
 semințe de muștar
 boia dulce

Indicații

1

Pui într-un castron înalt mușchiul de porc și torni peste el vinul alb.

2

Presari mirodenii după gust. Eu am folosit mirodenii pe care mi le-am pregătit în diverse borcănele în diverse proporții: un mix pentru murături, mix pentru fripturi. Am mai adăugat în plus coriandru proaspăt măcinat (pentru că în mix era în proporție mai mică) și o foaie de dafin mărunțită. De asemenea, adaugi sare, după gust.

3

Presezi puțin carnea pentru a sta acoperită de lichid și dai la frigider peste noapte.

4

A doua zi, scurgi carnea de marinadă, o ungi cu puțin ulei, o freci doar cu puține mirodenii, cel mai important boia dulce, pentru o culoare frumoasă și semințe de muștar pentru crustă.

5

Așezi carnea în vasul de la aparatul crock-pot, setezi aparatul pe funcția high și îl lași 6 ore.
Poftă Bună!

Mușchi de porc la crock-pot