Ciorba perisoare

AutorBEBEVICTORMANANCA
DificultateIntermediar

Ciorba de perisoare adaptata pt cei mici.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 500 gr Carne tocata porc vita
 50 gr Quinoa
 30 gr Amaranth (optional)
 1 Ou
 1 tsp Condiment Adio Sare
 1 tsp Boia dulce
 1 Ceapa
 2 Morcovi
 ¼ Telina
 1 Ardei rosu
 2 l Apa
 400 ml Bulion
 250 gr Smantana 30% grasime
 Verdeturi: leustean, patrunjel, marar

Mod de preparare:

1

Am realizat aceasta ciroba in multicookerul One Pot.
Am inabusit in ulei cu apa pe Brown timp de 5 min 1 morcov ras, ceapa tocata, ardeiul tocat.

2

Pana s-au inabusit, eu am amestecat toate ingredientele pt perisoare: carnea, quinoa, amaranthul, oul, condimentele.

3

Dupa 5 minute de gatit am adaugat in vas 1 litru apa si bulionul iar ulterior perisoarele.

4

Am inchis capacul si am dat drumul 15 min pe gatire sub presiune.

5

Dupa cele 15 minute, am eliberat aburul si am mai adaugat 1 l apa si verdețurile.
Am mai pus 10 min pe Soup.

6

Cand a fost gata, am combinat cu smantana.

7

In farfurie am adaugat otet sau lamaie pt acrirea cirobei, după gustul fiecăruia.

Ingrediente

 500 gr Carne tocata porc vita
 50 gr Quinoa
 30 gr Amaranth (optional)
 1 Ou
 1 tsp Condiment Adio Sare
 1 tsp Boia dulce
 1 Ceapa
 2 Morcovi
 ¼ Telina
 1 Ardei rosu
 2 l Apa
 400 ml Bulion
 250 gr Smantana 30% grasime
 Verdeturi: leustean, patrunjel, marar

Indicații

1

Am realizat aceasta ciroba in multicookerul One Pot.
Am inabusit in ulei cu apa pe Brown timp de 5 min 1 morcov ras, ceapa tocata, ardeiul tocat.

2

Pana s-au inabusit, eu am amestecat toate ingredientele pt perisoare: carnea, quinoa, amaranthul, oul, condimentele.

3

Dupa 5 minute de gatit am adaugat in vas 1 litru apa si bulionul iar ulterior perisoarele.

4

Am inchis capacul si am dat drumul 15 min pe gatire sub presiune.

5

Dupa cele 15 minute, am eliberat aburul si am mai adaugat 1 l apa si verdețurile.
Am mai pus 10 min pe Soup.

6

Cand a fost gata, am combinat cu smantana.

7

In farfurie am adaugat otet sau lamaie pt acrirea cirobei, după gustul fiecăruia.

Ciorba perisoare