fbpx

Prăjituri cu Fructe

Toate Rețetele

Sufleu cu fructede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roCând avem poftă de ceva dulce chiar și noi cei mari, mă gândesc la variante care să fie potrivite și pentru Cireșel. Așa a luat naștere acest sufleu cu fructe, combinând ce mai aveam prin frigider. La ouă se poate renunța, în cazul piticilor cu alergie, întrucât banana înlocuiește oul cu succes. Va diferi puțin textura, dar gustul este delicios în cazul ambelor variante. Para poate fi înlocuită și cu alte fructe preferate: piersici, nectarine, mere, prune, iar în funcție de preferințe preparatul se mai poate îmbogăți cu: scorțișoară, cocos, diverse semințe sau nucifere.
Tartă rustică cu cireșede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roÎn sezonul cireșelor mâncăm proaspete foarte multe, însă de fiecare dată fac și această tartă rustică cu cireșe.
Mini checuri cu cireșede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roAceste mini checuri cu cireșe sunt preferatele întregii familii. Sunt pufoase, dense și înlocuiesc cu succes mini prăjiturile din comerț.
Mini checuri cu cremă de brânză și afinede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roVoiam ceva pufos, cu brânză, nici prea dulce, dar nici sărat, așa că au rezultat niște mini checuri cu cremă de brânză, afine și migdale, super pufoase și delicioase.
Brownie cheesecake cu sos de zmeurade AndraCred că știți deja cat de mult îmi place acest desert, mi se pare mult prea bun și ușor de făcut. Cum m-am plictisit de cheesecake la rece, m-am gândit să fac o variantă la cuptor și am reușit să obțin acest rezultat. Sosul de zmeură a completat perfect combinația dintre blat de brownie și crema de brânză având un gust intens de zmeură.