fbpx

Prăjituri

Toate Rețetele

Tartă cu murede Flavor TailorsTartă cu mure parfumate și cremă pufoasă de mascarpone, o rețetă perfectă pentru vară! Noroc că în fiecare vară primesc mure proaspete, ușor acrișoare din grădina mamei și mă inspiră să gătesc fel de fel de rețete gustoase.
Cheesecake cu zmeură și ciocolată albăde Flavor TailorsSă gătim împreună cea mai simplă și delicioasă rețetă: un cheesecake cu zmeură acrișoară, mascarpone cremoasă și ciocolată albă fină. Rezultatul va fi un deliciu!
Clafoutis cu vișine și migdalede Flavor TailorsNostalgică după vară, am pregătit un clafoutis delicios cu făină de ovăz și vișine acrișoare, complementate de migdale și lichior Amaretto. E foarte gustos și răcoritor și e fără gluten.
Clafoutis cu mure, fără glutende Flavor TailorsPentru că am avut în congelator niște mure coapte și aromate, le-am transformat într-un clafoutis cu mure, cu făină de ovăz, foarte ușor de făcut și fără gluten. Să aveți poftă!
Prăjitură Figarode Ancutsa CuisineEste una dintre prăjiturile copilăriei. Are blat alb, un strat de dulceață și glazură de albuș cu nucă. Este o prăjitură clasică pe care îmi place să o pregătesc într-un weekend sau de sărbători. Este simplu de făcut, dar festivă.