Toate Rețetele
Negresă raw cu fistic și caiseBy Dulce by AnaUnul dintre deserturile raw preferate, foarte simplu de făcut și perfectă atunci când vrem ceva delicios fără zahăr.Pandișpanul buniciiBy LovemadeedibleÎn vremurile actuale nu ne mai putem bucura la fel de des de bunătățile făcute de buniciile noastre, dar asta nu înseamnă că nu ne putem crea singuri bucuria și că nu putem să le aducem mai aproape de sufletul nostru. Acest pandișpan vă va purta pe tărâmul copilăriei, vă va aminti de simplitatea vieții și este perfect de savurat cu un pahar de lapte călduț sau cu un ceai cald.Ruladă cu nucă de cocos și caramelBy Dulce by AnaNu știu daca găsesc cuvintele potrivite să vă descriu această minunăție de ruladă. Napolitană crocantă, o cremă fină de lapte praf si cocos plus un strat de biscuiți învăluiți într-un amestec de zahăr ars. Absolut delicioasă!Tartă trandafir cu mereBy Ancutsa CuisineToamna este despre culori, arome, veselie, iubire… V-am adus o tartă delicioasă cu cremă de migdale și caju, decorată cu mere așezate astfel încât să formeze un trandafir și stropite cu apă de flori de trandafir. În loc de apă, la aluat am folosit cidru, pentru a fi în ton cu merele, pentru a sărbători toamna, dar și pentru un aluat mai fraged.Tort Brăduţ de CrăciunBy Ancutsa CuisineAm pregătit cu mult drag pentru ai mei un tort Brăduţ de Crăciun din foi de pandişpan, între care alternează cremele mele preferate: cea cu alune de pădure şi crema de ciocolată cu alune, înveselite cu aroma feliilor de portocală. L-am ornat cu frişcă pe care am colorat-o în verde cu puţin colorant alimentar. Nu este un verde intens pentru a nu depăşi dozajul de colorant. Şi cum orice brad trebuie împodobit, l-am decorat cu ornamente de sărbătoare: perluţe pe post de instalaţie, fulgi de zahăr ca ornamente, iar zăpada este din cocos. Nu am uitat de cadouri, pe-acestea le-am făcut din alune de pădure şi nuci trase în ciocolată albă, apoi date prin zahăr colorat, pe care le-am aşezat la bază.Prajitura ,,Kinder Bueno,,By Madi Cuisine Este delicioasă , nu se face greu deloc şi e potrivită pentru mese festive.