Toate Rețetele
Biban de mare in crusta de sare si sos de untBy Miss WellingtonReteta asta, pe cat de spectaculoasa este pe atat de simplu este de preparat. Veti impresiona orice invitat cu aceasta farfurie cu specific italienesc. Pentru 4 persoane aveti nevoie de 4 bibani de 400-600 grame bucata, cate unul pentru fiecare portie.Tofu Tikka MasalaBy FromFridgeToPlateHai sa calatorim, cel putin la nivel gastronomic, daca altfel nu avem cum, in aceste vremuri. Azi o sa calatoresc prin india, cu un Tofu Tikka Masala, plin de arome orientale, asiatice, un joc de placeri si culori pentru papilele gustative.
Din aceasta reteta, mi-au iesit 2 portii.Coaste de porc la cuptor cu piure de mazareBy ChisaOana.ocCoaste de porc marinate si rumenite in cuptor cu crusta de miere si boia afumata, servite langa piureul de mazare.Mămăligă cu brânză și chips din parmezanBy TimeaRețeta aceasta este foarte simplu de făcut. Putem servi atât la prânz cât și la cină, dar e o idee bună și la o mică petrecere dacă nu avem foarte mult timp la dispoziție.Budinca cu dovlecel, spanac și porumbBy papadeliciossPoate fi servită de întreaga familie la masa de prânz sau la cină.Cartofi gratinatiBy papadeliciossE o rețetă super simplă dar la fel de gustoasă și foarte utilă în această perioadă.