Hai sa calatorim, cel putin la nivel gastronomic, daca altfel nu avem cum, in aceste vremuri. Azi o sa calatoresc prin india, cu un Tofu Tikka Masala, plin de arome orientale, asiatice, un joc de placeri si culori pentru papilele gustative.
Din aceasta reteta, mi-au iesit 2 portii.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixeaza toate ingredientele pentru sosul Masala, in afara de tofu. Tofu se lasa la scurs pentru 20 de min si apoi se taie bucatele. Se amesteca cu sosul Masala si se lasa la frigider pentru 1h, la macerat.
Calim ceapa si adaugam peste ceapa, tofu marinat impreuna cu sosul Masala. Lasam sa scada, sau daca nu mai este sos deloc, putem adauga putin lapte de cocos. Dupa 15 min, adaugam rosiile pasate si mai lasam sa scada pentru 10 min, pana devine un sos cremos, inchegat.
Servim cu orez negru / rosu si coriandru / patrunjel proaspat
Ingrediente
Indicații
Se mixeaza toate ingredientele pentru sosul Masala, in afara de tofu. Tofu se lasa la scurs pentru 20 de min si apoi se taie bucatele. Se amesteca cu sosul Masala si se lasa la frigider pentru 1h, la macerat.
Calim ceapa si adaugam peste ceapa, tofu marinat impreuna cu sosul Masala. Lasam sa scada, sau daca nu mai este sos deloc, putem adauga putin lapte de cocos. Dupa 15 min, adaugam rosiile pasate si mai lasam sa scada pentru 10 min, pana devine un sos cremos, inchegat.
Servim cu orez negru / rosu si coriandru / patrunjel proaspat