Toate Rețetele
BalmoșBy Florin DanuțBalmoșul este una din mancarurile de baza ale ciobanilor. Balmoșul este de multe ori confundată cu o banală mămăliga, dar are la bază tot alaiul, dar nu fierbe in apă ci în zer(sau jintuială).Hummus libanezBy Magda18O reteta super rapida!Tort sarat din american pancakesBy Ana IonitaClatitele sunt de departe unul dintre cele mai simple si versatile preparate! Daca aveti impresia ca o sa va vorbesc despre clasicile clatitele cu dulceata…va inselati! Clatitele pot fi dulci sau sarate, iar astazi am pregatit o reteta de clatite sarate, un tort cu branza, patrunjel si ton in conserva.Risotto cu ciuperciBy CrisO mancare delicioasa si satioasa si un mod bun de a pune in valoare o parte din supa de gaina pentru extra aroma.Lipie cu branza si ceapa verde in tigaieBy Alexandra IonitaUn mic dejun Moldovenesc as spune sau atunci cand se doreste sa se manance ca la bunica sau cand exista pofta de patiserie. Lipiile pot fi personalizate daca nu va plac verdeturile (ceapa, marar) se pot omite si se pot face simple doar cu branza, daca se doreste ceva dulce se poate pune dulceata, cicolata sau fructe.
Intotdeauna o alegere buna atunci cand vreti sa va rasfatati.Salată de caracatițăBy Apetrei AlexandraAdor fructele de mare și această rețetă este perfectă pentru iubitorii de gusturi fine! O puteți pregăti la prânz sau la cină și nu veți regreta!