Toate Rețetele
Tartă cu zucchini și leușteanBy Flavor TailorsTartă cu zucchini și leuștean, o nouă rețetă care pune în valoare aroma specială a leușteanului. În combinație cu zucchini și cheddar, a rezultat o tartă delicioasă, cu un blat aromat din fulgi de ovăz. Vă invit la degustat! Soufflé de leușteanBy Flavor TailorsSurprinzător, dar se poate face și soufflé de leuștean și e atât de gustos și pufos că nici nu-ți imaginezi! Gustul deosebit al cheddar-ului complimentează atât de bine aroma intensă a leușteanului, iar rezultatul e peste așteptări! Ciorbă de burtă vegetariană, cu pleurotusBy Flavor TailorsCu o textură aproape identică cu burta de vită, ciorba de burtă vegetariană cu pleurotus e un adevărat deliciu, iar eu prefer să adaug și puțini hribi pentru aroma lor deosebită. Fie că sunteți vegetarieni sau doar vreți să mâncați ceva mai ușor, ciorba de pleutorus se gătește super ușor și are un gust de vis! Trebuie neapărat să o încercați!Legume la cuptor cu cimbru si lamaieBy LiliO combinatie foarte buna, pe placul bebelusilor!Supa crema de dovleac cu parmezan si fulgi chiliBy EdvinO reteta foarte buna de supa crema. Dulce, cremoasa si putin iute.Orez cu ardei, morcov si radacina de patrunjelBy LiliOrez cu ardei, morcov si radacina de patrunjel, o combinatie perfecta!