fbpx

Reţete Mic Dejun / Brunch

Toate Rețetele

Pancakes veganede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roCine a zis că nu poți mânca pancakes când ești la dietă? Ei, bine, se poate! Moderația este cheia.
Tartă cu roșii, cheddar și blue cheesede Flavor TailorsAm asortat câteva roșii cu cheddar aromat și brânză cremoasă cu mucegai albastru. Aromele s-au completat de minune și a rezultat o tartă delicioasă.
Huevos Estrelladosde Flavor TailorsHuevos estrellados este o rețetă de omletă spaniolă cu cartofi, jamon și pimientos de padron. Am găsit această rețetă minunată căutând ce se mai poate face cu ardeii pimientos de padron, pentru că am găsit o porție serioasă de ei la supermarket și parcă nu am vrut să-i mănânc doar la un tapas. Sunt atât de gustoși, încât merită incluși și în alte rețete delicioase.
Tartă cu cheddar, blue cheese și perede Flavor TailorsSă ne bucurăm de roadele toamnei târzii și să pregătim o tartă cu pere 🍐 parfumate și zemoase, cheddar maturat și blue cheese 🧀. O combinație pe care știu că înainte ați degustat-o în platourile de brânzeturi, dar acum am transformat-o într-o tartă delicioasă.
Tartă cu roșii, mascarpone și busuiocde Flavor TailorsCu gândul la vară, am „cusut” împreună roșii cherry cu busuioc și brânză și-a rezultat o tartă ușoară și surprinzător de gustoasă!
Tartă cu gălbiori, brânză și ceapă caramelizatăde Flavor TailorsPână recent, nu încercasem gălbiori, dar când le-am descoperit aroma subtilă și delicioasă, mi-au tot venit idei de combinații de ingrediente, așa că am dat la cuptor o tartă gustoasă cu gălbiori parfumați, brânze cremoase, toate completate de dulceața cepei caramelizate. Știu, nu e neapărat o rețetă ușoară, dar e pentru momentele de răsfăț și se combină de minune cu un pahar de vin.