Khachapuri cu leurdăBy Flavor TailorsCu gândul la vacanță, vă propun o rețetă tradițională din Georgia: Khachapuri cu brânză, iar pentru o aromă deosebită, eu am presărat-o și cu leurdă parfumată culeasă într-o plimbare prin pădure. Să nu mai spun că aceste bărcuțe crocante de aluat sunt cu ou copt și gălbenușul moale se amestecă cu brânza topită. Mmm…gustul e de vis și se gătește ușor! Mmm…ce spui, facem o călătorie în Georgia?Galette cu roșii și ceapă verdeBy Flavor TailorsAbia aștept să vină vara să mă pot bucura de roșii proaspete și aromate! Până atunci, am pregătit o rețetă delicioasă, cu gândul la zile însorite: galette cu roșii și cremă de brânză, aromată cu ceapă și usturoi verde. Cât credeți că a rezistat în farfurie? Puff și a dispărut!Shakshuka cu fetaBy Flavor TailorsÎmi doream de foarte mult timp să încerc shakshuka acasă și, în sfârșit i-a venit rândul! Nici nu îmi imaginam ce bunătate va ieși din ingrediente atât de simple! Eu am preferat să o parfumez cu chimion și scorțișoară pentru că mi se pare că merg de minune împreună, iar la final, am presărat feta și ceapă verde pentru a completa toate aromele. Să nu mai spun că pâinea frecată cu usturoi se asortează bine cu gălbenușul moale. Miam....ce bun a fost!Piure din fulgi de ovaz fierti cu para rasa si scortisoaraBy LiliPrin combinatia ingredientelor folosite, acest piure devine un preparat rafinat si hranitor.Piure din para, banana, zeama de lamaie, biscuit si branza de vaci proaspataBy LiliO combinatie delicioasa pentru un mic dejun sanatos!Icre de crap cu piper cu lamaie si paine cu maiaBy EdvinO salata ideala de icre de crap, servita cu paine cu maia si ceapa rosie.