Reţete Mic Dejun / Brunch

Toate Rețetele

Huevos EstrelladosBy Flavor TailorsHuevos estrellados este o rețetă de omletă spaniolă cu cartofi, jamon și pimientos de padron. Am găsit această rețetă minunată căutând ce se mai poate face cu ardeii pimientos de padron, pentru că am găsit o porție serioasă de ei la supermarket și parcă nu am vrut să-i mănânc doar la un tapas. Sunt atât de gustoși, încât merită incluși și în alte rețete delicioase.
Tartă cu cheddar, blue cheese și pereBy Flavor TailorsSă ne bucurăm de roadele toamnei târzii și să pregătim o tartă cu pere 🍐 parfumate și zemoase, cheddar maturat și blue cheese 🧀. O combinație pe care știu că înainte ați degustat-o în platourile de brânzeturi, dar acum am transformat-o într-o tartă delicioasă.
Tartă cu roșii, mascarpone și busuiocBy Flavor TailorsCu gândul la vară, am „cusut” împreună roșii cherry cu busuioc și brânză și-a rezultat o tartă ușoară și surprinzător de gustoasă!
Tartă cu gălbiori, brânză și ceapă caramelizatăBy Flavor TailorsPână recent, nu încercasem gălbiori, dar când le-am descoperit aroma subtilă și delicioasă, mi-au tot venit idei de combinații de ingrediente, așa că am dat la cuptor o tartă gustoasă cu gălbiori parfumați, brânze cremoase, toate completate de dulceața cepei caramelizate. Știu, nu e neapărat o rețetă ușoară, dar e pentru momentele de răsfăț și se combină de minune cu un pahar de vin.
Tartă cu smochine și fisticBy Flavor TailorsAnul acesta, smochinele cărnoase și dulci s-au transformat într-o tartă fină și delicioasă, fără făină. Da, fără făină, cu un blat crocant de tărâțe, care a fost surprinzător de gustos. Și pentru că smochinele se asortează de minune cu brânza, le-am croit o cremă de mascarpone cu rom și am decorat totul cu fistic... Spectacol!
Salată de ou cu țelinăBy Flavor TailorsDin călătoriile mele prin lumea largă, un lucru bun am mâncat la englezi și acela este această salată gustoasă de ou cu țelină apio crocantă și aromată. Nici măcar nu știu dacă e rețeta lor tradițională, dar de când am descoperit-o, o tot gătesc și mă surprinde prin aromele ei. Partea bună e că se gătește ușor și în cantități mai mari, deci e perfectă ca aperitiv la evenimentele speciale din familie. Sper să vă placă!