Reţete Prânz

Array
(
    [0] => cp_recipe_category
)

Toate Rețetele

Varza de Bruxelles cu sos bechamelBy Emilia MicuMulta lume se teme de varza de Bruxelles pentru ca ar fi amara sau mai neplacuta la gust. Eu cred ca ii putem acorda o sansa in plus acestei simpatice legume. Pregatita bine are un gust mai mult decat placut si poate fi o garnitura perfecta pentru peste sau carne de pasare.
Ciorba de linte verde cu afumaturaBy Emilia MicuVa invit la o ciorba delicioasa din linte verde si coaste de porc afumate. Sa nu va fie teama sa incercati combinatia pentru ca este una grozava! Nu uitati de ceapa rosie, merge perfect alaturi!
Tajine cu cartofi copti, morcovei si manzatBy Emilia MicuIata o alta modalitate de a pregati cartofi copti dar fara sa folosesti cuptorul: in vasul tajine. Adauga pe langa cartofii foarte bine spalati morcovei si carne si savureaza un pranz sau o cina extraordinar de gustoasa si plina de gust si savoare. Vasul tajine face minuni in bucatarie!
Mazare cu cartofi (de post)By roxenneskitchenVa prezint reteta mamei de mazare. Este super usor de facut, super gustoasa si este si de post. 🙂 Aproape ca imi iese ca a ei. 🙂
Fasole cu ciolanBy roxenneskitchenCea mai buna reteta de fasole, este de la tatal meu! Mama fiind bucatareasa, fasolea asta o face mai buna tata decat mama, atat de buna este ! 🙂 Se poate face si fara carne, iese la fel de gustoasa! Merita incercata!