Toate Rețetele
Tocăniță de ciuperci cu burrataBy Flavor TailorsBrânza burrata, cu textura ei cremoasă și gustul fin și discret, se potrivește de minune cu o tocăniță de ciuperci și o mămăligă. Combinația e suuuuper delicioasă!Piept de rață cu piure de păstârnac copt și sos de fructe de pădureBy Flavor TailorsCarnea de rață e super gustoasă și dulce, motiv pentru care am asociat-o cu un piure intens aromat de păstârnac și am balansat totul cu aroma acrișoară a unui sos de fructe roșii. Un adevărat deliciu, potrivit pentru ocazii speciale! Nu uita să deschizi și o sticlă de vin!Supă cremă de linte roșie și ardei coptBy Flavor TailorsLintea roșie se potrivește de minune cu aroma intensă a ardeiului, așa că am pregătit o supă cremă delicioasă de linte roșie și ardei copt, decorată cu brânză feta și rondele de ceapă verde. O explozie de arome care te va cuceri de la prima înghițitură. Tartă cu zucchini și leușteanBy Flavor TailorsTartă cu zucchini și leuștean, o nouă rețetă care pune în valoare aroma specială a leușteanului. În combinație cu zucchini și cheddar, a rezultat o tartă delicioasă, cu un blat aromat din fulgi de ovăz. Vă invit la degustat! Soufflé de leușteanBy Flavor TailorsSurprinzător, dar se poate face și soufflé de leuștean și e atât de gustos și pufos că nici nu-ți imaginezi! Gustul deosebit al cheddar-ului complimentează atât de bine aroma intensă a leușteanului, iar rezultatul e peste așteptări! Ciorbă de burtă vegetariană, cu pleurotusBy Flavor TailorsCu o textură aproape identică cu burta de vită, ciorba de burtă vegetariană cu pleurotus e un adevărat deliciu, iar eu prefer să adaug și puțini hribi pentru aroma lor deosebită. Fie că sunteți vegetarieni sau doar vreți să mâncați ceva mai ușor, ciorba de pleutorus se gătește super ușor și are un gust de vis! Trebuie neapărat să o încercați!