Toate Rețetele
Paste carbonara clasiceBy Bucătăreală de plictisealăPaste carbonara cremoase si delicioase.Friptura de ied și cartofi copți 😋By LiaPulpa de ied in sos de vin cu ierburi aromate și cartofi copți.Pizza cu brânzeturiBy Ancutsa CuisineÎmi doream de mult să fac o pizza numai cu brânzeturi, pentru că de fiecare dată mai adăugam și altceva, ba ciuperci, ba un pic de salam, așa că de data asta m-am ținut de promisiune. Am ales diferite brânzeturi. De aceea, vă sfătuiesc să țineți cont de cantitățile de brânzeturi pe care le folosiți pentru pizza, acestea nu vor fi egale, întrucât fiecare brânză are gustul și personalitatea sa, una fiind mai intensă (deci este suficientă o cantitate mai mică) în vreme ce alta poate fi mai ușoară.SarmaleBy Dia și Bucătăria🍴Sarmale cu mămăliguță.Mâncare de urzici (de post)By Ancutsa CuisineO reţetă de primăvară, potrivită pentru perioada Postului, mai puțin în Săptămâna Mare.
De obicei le pregătesc cu usturoi, ceapă și făină. Dar mama m-a sfătuit să le fac cu usturoi verde, fără ceapă și făină, că sunt mai ușoare așa. Știe ea ce știe, pentru că au ieșit foarte gustoase.
Le-am servit alături de mămăligă caldă și hrean ras.Rață la cuptor, cu portocală și vinBy Ancutsa CuisinePentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-o la marinat cu vin, portocală și mirodenii, apoi am dat-o la cuptor. Pentru garnitură, am ales cartofi natur cu unt și mărar.