Paste carbonara cremoase si delicioase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.
Se caleste ceapa, apoi se adauga si baconul.
Separat, intr-un bol se amesteca smantana, laptele, sarea, piperul, oregano, praful de usturoi si faina. La sfarsit se adauga galbenusurile si se amesteca cu un tel.
Se adauga amestecul peste ceapa si bacon si se lasa pe foc pana cand ajunge in punctul de fierbere si sosul se ingroasa.
Inainte de a opri focul se adauga usturoiul tocat marunt.
Se amesteca sosul cu spaghetele si se servesc cu parmezan ras.
Ingrediente
Indicații
Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.
Se caleste ceapa, apoi se adauga si baconul.
Separat, intr-un bol se amesteca smantana, laptele, sarea, piperul, oregano, praful de usturoi si faina. La sfarsit se adauga galbenusurile si se amesteca cu un tel.
Se adauga amestecul peste ceapa si bacon si se lasa pe foc pana cand ajunge in punctul de fierbere si sosul se ingroasa.
Inainte de a opri focul se adauga usturoiul tocat marunt.
Se amesteca sosul cu spaghetele si se servesc cu parmezan ras.