fbpx

Supe și Ciorbe

Toate Rețetele

Supă cremă de hribi cu burrtade Flavor TailorsDe brânza burrata m-am îndrăgostit acum mulți ani, în Italia, iar de când am redescoperit-o, mă tot gândesc cum să o includ în rețete. Elastică la exterior și cremoasă în interior, am „cusut” burrata într-o supă cremă de hribi parfumați. Aromele și texturile s-au întrețesut atât de bine, încât m-au transpus într-o pădure, la munte.
Supă cremă de ardei copt cu leușteande Flavor TailorsToamna nu e toamnă fără mirosul intens de ardei copt! Și pentru că eram curioasă ce se mai poate găti cu ardei copt, în afară de salată, am „croit” o supă cremă de ardei copt, aromată cu usturoi, chimion și boia afumată, iar la final am decorat-o cu cremă vegetală de ovăz (super gustoasă și asemănătoare cu smântâna), brânză de caju care s-a topit și, împreună cu leușteanul proaspăt, au potențat toate aromele. Un adevărat deliciu!
Supă cremă de cartofi cu leușteande Flavor TailorsO rețetă simplă și gustoasă: supă cremă de cartofi cu leuștean, pentru că leușteanul e un ingredient prea puțin folosit și trebuie să îl punem mai mult în valoare. Vă invit să vă bucurați de toate aromele naturii și să redescoperiți aroma leușteanului!
SUPĂ CREMĂ DE LINTE ROȘIE ȘI ARDEI COPTde Flavor TailorsLintea roșie se potrivește de minune cu aroma intensă a ardeiului, așa că am pregătit o supă cremă delicioasă de linte roșie și ardei copt, decorată cu brânză feta și rondele de ceapă verde. O explozie de arome care te va cuceri de la prima înghițitură.
CIORBĂ DE BURTĂ VEGETARIANĂ, CU PLEUROTUSde Flavor TailorsCu o textură aproape identică cu burta de vită, ciorba de burtă vegetariană cu pleurotus e un adevărat deliciu, iar eu prefer să adaug și puțini hribi pentru aroma lor deosebită. Fie că sunteți vegetarieni sau doar vreți să mâncați ceva mai ușor, ciorba de pleutorus se gătește super ușor și are un gust de vis! Trebuie neapărat să o încercați!