Sunt ușor de preparat și foarte bune la gust. Pot fi asezonate cu un sos de roșii cu usturoi sau pot fi folosite la prepararea piftiei vegane.
Ingrediente:
6 cartofi medii
2 morcovi
3 căței usturoi
2 fulgi de germeni de grâu
½ tsp condimente de chiftele
2 vegeta de casa (eu folosesc o vegeta pe care o pregătesc di legume crude și sare)
5 fulgi de ovăz
3 oua
sare după gust
1 tbsp fulgi de drojdie inactiva
100 gr pesmet și susan în proporții egale
Mod de preparare:
1
Cartofii cruzi se rad pe răzătoarea mică in apă apoi se scurg bine (amidonul obținut poate fi folosit la prepararea piftiei).
2
Se rad morcovii și se adaugă restul ingredientelor.
3
Se formează chifteluțele și se dau prin amestecul de pesmet și susan.
4
Se coc la 200˚C timp de 30 minute.
Ingrediente
6 cartofi medii
2 morcovi
3 căței usturoi
2 fulgi de germeni de grâu
½ tsp condimente de chiftele
2 vegeta de casa (eu folosesc o vegeta pe care o pregătesc di legume crude și sare)
5 fulgi de ovăz
3 oua
sare după gust
1 tbsp fulgi de drojdie inactiva
100 gr pesmet și susan în proporții egale
Indicații
1
Cartofii cruzi se rad pe răzătoarea mică in apă apoi se scurg bine (amidonul obținut poate fi folosit la prepararea piftiei).
2
Se rad morcovii și se adaugă restul ingredientelor.
3
Se formează chifteluțele și se dau prin amestecul de pesmet și susan.
4
Se coc la 200˚C timp de 30 minute.