Combinația de zmeură cu ciocolată neagră este de vis.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Zmeura se fierbe și se dă prin sită pentru a scoate semințele, după care se fierbe iar cu amidonul până se îngroașă. Se pune câte o linguriță de cremă (10-12 porții) pentru aproximativ 1 h.
Se topește pe bain-marie untul împreună cu ciocolata, apoi se lasă puțin la răcorit.
Între timp se bat ouăle cu zahărul și praful de sare până își dublează volumul.
Încorporăm ciocolata + untul cu ouăle, iar după ce amestecăm bine cernem ingredientele uscate, le amestecăm și le adăugăm treptat peste restul compoziției, amestecând cu mișcări ușoare până se omogenizează complet.
Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem o lingură de compoziție, crema înghețată și iar o lingură de compoziție. Continuăm așa cu restul, până formăm 10-12 biscuiți.
Coacem biscuiții pentru aproximativ 15-20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
Ingrediente
Indicații
Zmeura se fierbe și se dă prin sită pentru a scoate semințele, după care se fierbe iar cu amidonul până se îngroașă. Se pune câte o linguriță de cremă (10-12 porții) pentru aproximativ 1 h.
Se topește pe bain-marie untul împreună cu ciocolata, apoi se lasă puțin la răcorit.
Între timp se bat ouăle cu zahărul și praful de sare până își dublează volumul.
Încorporăm ciocolata + untul cu ouăle, iar după ce amestecăm bine cernem ingredientele uscate, le amestecăm și le adăugăm treptat peste restul compoziției, amestecând cu mișcări ușoare până se omogenizează complet.
Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem o lingură de compoziție, crema înghețată și iar o lingură de compoziție. Continuăm așa cu restul, până formăm 10-12 biscuiți.
Coacem biscuiții pentru aproximativ 15-20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.