Va propun sa incercati acest desert simplu, ce nu necesita coacere in perioada calduroasa de vara. Din punctul meu de vedere cred ca acest desert este cel mai gustos si racoritor pentru aceast perioada. Spor la gatit!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se combina biscuiti maruntiti impreuna cu untul topit si se pun intr-o forma de tarta, dupa care se preseaza usor pana avem o suprafata uniforma. Se lasa la frigider pana se prepara crema.
Intr-un bol mare batem mascarponele pana devine cremos urmand sa adaugam zaharul pudra, sucul de lime, coaja rasa de la lime si extractul de vanilie si mixam pana cand ingredientele vor fi incorporate perfect.
In mixul de mascarpone adaugam frisca lichida(rece) si mixam incet pana aceasta se incorporeaza dupa care la viteza mare pentru 4-5 min pana devine o crema densa.
Compozita se toarna peste biscuiti si se aranjeaza sa fie uniforma dupa care se lasa la frigider minim 5 ore.
Se poate decora cu frisca si felii de lime sau se poate servii ca atare. Enjoy si pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Se combina biscuiti maruntiti impreuna cu untul topit si se pun intr-o forma de tarta, dupa care se preseaza usor pana avem o suprafata uniforma. Se lasa la frigider pana se prepara crema.
Intr-un bol mare batem mascarponele pana devine cremos urmand sa adaugam zaharul pudra, sucul de lime, coaja rasa de la lime si extractul de vanilie si mixam pana cand ingredientele vor fi incorporate perfect.
In mixul de mascarpone adaugam frisca lichida(rece) si mixam incet pana aceasta se incorporeaza dupa care la viteza mare pentru 4-5 min pana devine o crema densa.
Compozita se toarna peste biscuiti si se aranjeaza sa fie uniforma dupa care se lasa la frigider minim 5 ore.
Se poate decora cu frisca si felii de lime sau se poate servii ca atare. Enjoy si pofta buna!