Daca sunteți fani ai mâncărurilor cu specific italian, acesta rețetă de lasagna cu pui și ciuperci este o rețetă care merită încercată. Este o variantă mai light, fără sos bechamel dar cu siguranță la fel de gustoasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ciupercile se spala bine, se taie felii și se fierb separat.
Într-o tigaie punem la încins o lingura de ulei de măsline și adăugăm carnea tocată. Lăsăm pe foc 15 minute, adăugăm ciupercile, sosul de roșii, sare și ierburile aromatice și mai lăsăm să fiarbă încă 10-15 minute.
Într-o tavă punem 2 linguri de bulion, foi de lasagna, carne tocată și tot așa până când ultimul strat este unul din foi de lasagna. Se ung foile cu 2 linguri de bulion și se dă lasagna la cuptor pentru 40 de minute. Deasupra punem mozzarella rasa și mai lăsăm la cuptor totul pentru încă 5-10 minute.
Ingrediente
Indicații
Ciupercile se spala bine, se taie felii și se fierb separat.
Într-o tigaie punem la încins o lingura de ulei de măsline și adăugăm carnea tocată. Lăsăm pe foc 15 minute, adăugăm ciupercile, sosul de roșii, sare și ierburile aromatice și mai lăsăm să fiarbă încă 10-15 minute.
Într-o tavă punem 2 linguri de bulion, foi de lasagna, carne tocată și tot așa până când ultimul strat este unul din foi de lasagna. Se ung foile cu 2 linguri de bulion și se dă lasagna la cuptor pentru 40 de minute. Deasupra punem mozzarella rasa și mai lăsăm la cuptor totul pentru încă 5-10 minute.