Langoș dulce

AutorMiaMaria
DificultateÎncepător

Simple, dar foarte gustoase ...

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 330 gr făină
 10 lapte
 6 ulei
 1 ou
 un praf de sare
 ulei pentru prăjit
 zahăr pudră pentru presărat

Mod de preparare:

1

Făina se amestecă cu sarea, se adaugă oul bătut cu laptele și uleiul și se frământă un aluat nu prea tare.

2

Se întinde într-o foaie subțire, se rulează și se taie în 10 bucăți.

3

Bucățile de aluat se răsucesc fiecare o dată și se întind din nou în forme de langoși.

4

Se prăjesc în ulei încins, se scot pe prosoape de hârtie, apoi se servesc presărate cu zahăr pudră.

Ingrediente

 330 gr făină
 10 lapte
 6 ulei
 1 ou
 un praf de sare
 ulei pentru prăjit
 zahăr pudră pentru presărat

Indicații

1

Făina se amestecă cu sarea, se adaugă oul bătut cu laptele și uleiul și se frământă un aluat nu prea tare.

2

Se întinde într-o foaie subțire, se rulează și se taie în 10 bucăți.

3

Bucățile de aluat se răsucesc fiecare o dată și se întind din nou în forme de langoși.

4

Se prăjesc în ulei încins, se scot pe prosoape de hârtie, apoi se servesc presărate cu zahăr pudră.

Note

Langoș dulce