Un cheesecake cremos si delicios!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 170°C. Se topeste untul.
Se zdrobesc biscuitii marunt, se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.
Se pun biscuitii in forme mici de tort si se preseaza bine pe toata suprafata.
Formele se baga in cuptor pentru 10 minute.
Intr-un castron se pune crema de branza, apoi se adauga iaurtul si zaharul. Se amesteca bine cu un tel. Se adauga ouale pe rand (se incorporeaza fiecare), apoi se adauga faina. Se amesteca pana cand crema devine omogena (in jur de 1 minut).
Se toarna crema in formele mici de tort, peste crusta de biscuiti si apoi se baga din nou in cuptor, de data aceasta la 160°C, pentru 20-25 de minute.
Cheesecake-ul e gata atunci cand pe margine e usor rumenit, dar in mijloc e inca usor moale.
Se lasa formele in cuptorul oprit, cu usa inchisa timp de 10 de minute. Apoi se intredeschide usa si se lasa prajitura in cuptor pana se raceste complet.
Inainte de a fi servit, cheesecake-ul se tine la frigider cateva ore, ideal peste noapte. L-am decorat cu coacaze rosii, afine, smochine, lime, caramel sarat, gem de capsune cu ardei chili. Enjoy!
Ingrediente
Indicații
Se preincalzeste cuptorul la 170°C. Se topeste untul.
Se zdrobesc biscuitii marunt, se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.
Se pun biscuitii in forme mici de tort si se preseaza bine pe toata suprafata.
Formele se baga in cuptor pentru 10 minute.
Intr-un castron se pune crema de branza, apoi se adauga iaurtul si zaharul. Se amesteca bine cu un tel. Se adauga ouale pe rand (se incorporeaza fiecare), apoi se adauga faina. Se amesteca pana cand crema devine omogena (in jur de 1 minut).
Se toarna crema in formele mici de tort, peste crusta de biscuiti si apoi se baga din nou in cuptor, de data aceasta la 160°C, pentru 20-25 de minute.
Cheesecake-ul e gata atunci cand pe margine e usor rumenit, dar in mijloc e inca usor moale.
Se lasa formele in cuptorul oprit, cu usa inchisa timp de 10 de minute. Apoi se intredeschide usa si se lasa prajitura in cuptor pana se raceste complet.
Inainte de a fi servit, cheesecake-ul se tine la frigider cateva ore, ideal peste noapte. L-am decorat cu coacaze rosii, afine, smochine, lime, caramel sarat, gem de capsune cu ardei chili. Enjoy!