Cake pops- desertul ideal pentru o petrecere de neuitat!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 180°C.
Topim ciocolata la bain-marie împreună cu untul. O lăsăm puțin să se răcească până ne ocupăm de restul ingredientelor.
Batem ouăle cu praful de sare în robotul de bucătărie. Treptat adăugăm zaharul și amestecăm până când se încorporează. Adăugăm și ciocolata puțin câte puțin.
Treptat adăugăm făina, cele 3 linguri de cacao și esența de vanilie.
Pregătim o tava. Punem hârtie de copt și turnăm compoziția. Băgăm tava la cuptor pentru 30 de minute.
Când ne asigurăm ca s-a copt, scoatem tava din cuptor și lăsăm să se răcească complet.
După ce s-a răcit, sfărâmâm blatul în bucățele foarte mici (ca firmiturile de pâine). Cu ajutorul unei lingurițe formăm biluțele. Biluțele de brownie se vor forma cu ușurință, blatul nu este ca cel al unui clasic și nu este nevoie să îl însiropăm.
Le băgăm în frigider pentru 30 de minute.
Între timp ne ocupăm de glazură. Topim ciocolata albă la bain-marie.
După cele 30 de minute scoatem tava din frigider și montăm acadelele.
Luăm pe rând câte o biluță, introducem câte un băț pentru acadele și scufundăm acadeaua în ciocolata topită, lăsăm sa se scurgă excesul și o punem într-un pahar. Așa procedam cu toate acadelele.
Le băgăm la frigider pentru câteva ore.
Ingrediente
Indicații
Preîncălzim cuptorul la 180°C.
Topim ciocolata la bain-marie împreună cu untul. O lăsăm puțin să se răcească până ne ocupăm de restul ingredientelor.
Batem ouăle cu praful de sare în robotul de bucătărie. Treptat adăugăm zaharul și amestecăm până când se încorporează. Adăugăm și ciocolata puțin câte puțin.
Treptat adăugăm făina, cele 3 linguri de cacao și esența de vanilie.
Pregătim o tava. Punem hârtie de copt și turnăm compoziția. Băgăm tava la cuptor pentru 30 de minute.
Când ne asigurăm ca s-a copt, scoatem tava din cuptor și lăsăm să se răcească complet.
După ce s-a răcit, sfărâmâm blatul în bucățele foarte mici (ca firmiturile de pâine). Cu ajutorul unei lingurițe formăm biluțele. Biluțele de brownie se vor forma cu ușurință, blatul nu este ca cel al unui clasic și nu este nevoie să îl însiropăm.
Le băgăm în frigider pentru 30 de minute.
Între timp ne ocupăm de glazură. Topim ciocolata albă la bain-marie.
După cele 30 de minute scoatem tava din frigider și montăm acadelele.
Luăm pe rând câte o biluță, introducem câte un băț pentru acadele și scufundăm acadeaua în ciocolata topită, lăsăm sa se scurgă excesul și o punem într-un pahar. Așa procedam cu toate acadelele.
Le băgăm la frigider pentru câteva ore.