Creveți acoperiți cu cel mai bun sos de unt cu usturoi și miere este o rețetă rapidă și simplă de creveți pentru a impresiona! Aceasta este cea mai bună rețetă de creveți! Aroma de calitate gata în mai puțin de 10 minute! Nu este nevoie de marinare!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Decorticam creveții.
Topim untul într-o tigaie de fontă la foc mediu-mare.
Adăugăm mierea, sucul de la jumătate de lămâie și usturoiul pisat, amestecăm bine pentru a combina toate aromele și gătim timp de 30 de secunde până când usturoiul este aromat. Se ia de pe foc.
Luăm sosul din tigaie lăsând doar doua linguri, restul îl punem deoparte, îl vom folosi mai târziu.
Adăugăm o lingură de ulei de măsline în tigaie și coacem creveții timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte, sau până când sunt gata și nu mai sunt opace.
Turnăm restul de sos de unt cu usturoi și miere, amestecând creveții pentru a acoperi uniform. Așezonăm cu sare cu verdețuri și piper după gust.
Ingrediente
Indicații
Decorticam creveții.
Topim untul într-o tigaie de fontă la foc mediu-mare.
Adăugăm mierea, sucul de la jumătate de lămâie și usturoiul pisat, amestecăm bine pentru a combina toate aromele și gătim timp de 30 de secunde până când usturoiul este aromat. Se ia de pe foc.
Luăm sosul din tigaie lăsând doar doua linguri, restul îl punem deoparte, îl vom folosi mai târziu.
Adăugăm o lingură de ulei de măsline în tigaie și coacem creveții timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte, sau până când sunt gata și nu mai sunt opace.
Turnăm restul de sos de unt cu usturoi și miere, amestecând creveții pentru a acoperi uniform. Așezonăm cu sare cu verdețuri și piper după gust.