Va place halvaua? Stiti ca o puteti face in casa si o puteti savura in circa 40 de minute? Mai lunga putin e asteptarea, insa merita, daca si voi sunteti fani.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se maruntesc nucile pecan cu ajutorul unui cutit. Acestea pot fi inlocuite cu alte nucifere preferate: nuci romanesti, fistic, migdale, caju etc.
Intr-un bol se adauga pasta de susan alb, mierea si se omogenizeaza compozitia.
Se integreaza apoi nucile maruntite si se asaza compozitia in forme de silicon. Eu am ales sa o pun in forme de madeleines.
Se depoziteaza circa 30 de minute la congelator, apoi se serveste imediat. Textura este asemanatoare unui fudge, dar gustul este identic cu cel de halva. Testati si veti vedea!
Ingrediente
Indicații
Se maruntesc nucile pecan cu ajutorul unui cutit. Acestea pot fi inlocuite cu alte nucifere preferate: nuci romanesti, fistic, migdale, caju etc.
Intr-un bol se adauga pasta de susan alb, mierea si se omogenizeaza compozitia.
Se integreaza apoi nucile maruntite si se asaza compozitia in forme de silicon. Eu am ales sa o pun in forme de madeleines.
Se depoziteaza circa 30 de minute la congelator, apoi se serveste imediat. Textura este asemanatoare unui fudge, dar gustul este identic cu cel de halva. Testati si veti vedea!