Mousse vegan de ciocolata

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

Merita incercat!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare3 ore 20 minuteTimp total3 ore 25 minute

Ingrediente:

 220 gr ciocolata
 230 ml aquafaba
 30 gr nuca de cocos
 1 tbsp zahar
 2 esenta de vanilie

Mod de preparare:

1

Topim ciocolata (200 gr) la baie de aburi si o lasam sa se raceasca la temperatura camerei.

2

Lichidul de la naut (aquafada) il batem spuma impreuna cu zaharul pana cand ajunge la consistenta unui albus spuma.

3

Incorporam cu ajutorul unui tel ciocolata si esenta de vanilie si punem mousse-ul in 4 recipiente.

4

Dam mousseul la frigider pentru 3-4 ore sau peste noapte pana se intareste.

5

Decoram cu 20 de gr de ciocolata si fulgii de cocos.

Ingrediente

 220 gr ciocolata
 230 ml aquafaba
 30 gr nuca de cocos
 1 tbsp zahar
 2 esenta de vanilie

Indicații

1

Topim ciocolata (200 gr) la baie de aburi si o lasam sa se raceasca la temperatura camerei.

2

Lichidul de la naut (aquafada) il batem spuma impreuna cu zaharul pana cand ajunge la consistenta unui albus spuma.

3

Incorporam cu ajutorul unui tel ciocolata si esenta de vanilie si punem mousse-ul in 4 recipiente.

4

Dam mousseul la frigider pentru 3-4 ore sau peste noapte pana se intareste.

5

Decoram cu 20 de gr de ciocolata si fulgii de cocos.

Note

Mousse vegan de ciocolata