Cele mai bune batoane de ovăz mâncate de mine!
Ingrediente:
75 gr fulgi de ovăz
100 gr unt topit
60 gr zahăr
1 tsp esență de vanilie
160 gr făină
200 gr zmeură
Mod de preparare:
1
Într-un bol amestecăm făina, fulgii de ovăz, zahărul, untul și esența de vanilie.
2
Amestecăm până se omogenizează ingredientele.
3
Turnăm 3/4 din compoziție într-o tavă. Întindem bine compoziția cu ajutorul degetelor.
4
Punem zmeura.
5
Peste zmeură turnăm restul compoziției.
6
Băgăm tava la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.
Ingrediente
75 gr fulgi de ovăz
100 gr unt topit
60 gr zahăr
1 tsp esență de vanilie
160 gr făină
200 gr zmeură
Indicații
1
Într-un bol amestecăm făina, fulgii de ovăz, zahărul, untul și esența de vanilie.
2
Amestecăm până se omogenizează ingredientele.
3
Turnăm 3/4 din compoziție într-o tavă. Întindem bine compoziția cu ajutorul degetelor.
4
Punem zmeura.
5
Peste zmeură turnăm restul compoziției.
6
Băgăm tava la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.